Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για προπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

26.06.2023

Τελικά αποτελέσματα Πρακτικής άσκησης 2022-2023 (2η Πρόσκληση)

22/06/2023

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 2022-2023 (2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

Την Δευτέρα 12/06/2023 στην αίθουσα 405 συνεδρίασε η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης φοιτητών/τριων, όπως ορίστηκε από την Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας (4η έκτακτη Συνέλευση 28/06/2022), για την εκπόνηση της Πρακτικής Άσκησης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» Ε.Σ.Π.Α. 2014 - 2020, κατά το Ακαδ. Έτος 2022-2023 με περίοδο υλοποίησης από Σεπτέμβριο έως Οκτώβριο 2023.

Παρόντες ήταν τα κάτωθι μέλη της Επιτροπής Επιλογής:

1. Νικόλαος Δημάκης, επίκουρος καθηγητής (Πρόεδρος)
  2. Ευρυδίκη Κεφαλίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια (Μέλος)
  3. Εμμανουήλ Κούμας, επίκουρος καθηγητής (Μέλος)

Η Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις της Πρόσκλησης με Α.Π. 40522/02-05-2023, συνεδρίασε και επέλεξε τους είκοσι δύο (22) φοιτητές που θα εκπονήσουν Πρακτική Άσκηση. Συνολικά υποβλήθηκαν 22 αιτήσεις (για 35 προσφερόμενες θέσεις), οι οποίες έγιναν δεκτές στο σύνολό τους καθώς πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια επιλογής. Δεν απορρίφθηκε καμία αίτηση. Η επιλογή και κατάταξη των υποψηφίων έγινε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, όπως αυτά έχουν οριστεί στον ισχύοντα Εσωτερικό Κανονισμό της Πρακτικής Άσκησης και περιλαμβάνονται και στην Πρόσκληση. Τα τελικά αποτελέσματα εγκρίθηκαν από την 17η Συνέλευση  του Τμήματος στις 15/06/2023.

• Τελικά Αποτελέσματα
  • Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιεύονται τα ονόματα των φοιτητών/τριών, αλλά ο Αριθμός Μητρώου και ο Αριθμός Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου της αίτησής τους, τον οποίο παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να κρατήσουν στο αρχείο τους.
  • Αναλυτικές πληροφορίες για τις επόμενα στάδια της διαδικασίας και τα αναγκαία έγγραφα και δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να προσκομίσουν οι φοιτητές/τριες για την έναρξη της πρακτικής άσκησης, είναι διαθέσιμες στην ενότητα «Φοιτητές» της ιστοσελίδας του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης)

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος